XIVth (Extraordinary) General Assembly of the ICCA Consortium

19:00 Monday 10th of June 2019 – Manila (The Philippines) (Manila time is UTC/GMT + 8)

ZOOM link: <u>https://zoom.us/j/871578646</u> Documentation in three languages <u>available here</u>

expected actions and decisions

time

AGENDA

19:00 Welcome by the President, reading and adoption of the Agenda (Teddy, 10 minutes)

- 19:10 **Call of participating Consortium Members and Honorary members** self-identification by <u>name</u> <u>and affiliation</u> (participants in person or joining on ZOOM, 10 minutes)
- 19:20 **New Statutes and Operational Guidelines** recap of major issues discussed in writing prior to the EGA. Decision on approval. (Sarah and Teddy, 10 minutes)

19:30 Proposed new members of Council (bios on-line):

- Alifereti Tawake as Member with special responsibility for Austronesia (comprising Taiwan, Hawaii and the Pacific islands);
- Paola Maldonado as co-chair our Theme on Documenting territories of life;
- **Pooven Moodley** as co-chair our Theme on *Defending territories of life;*
- Yingyi Zhang as Council member with special responsibility for East Asia, including China;
- other eventual nominations.

Decisions on approval (Teddy, 20 minutes)

- 19:50 Report by Auditor of Accounts on the final Treasurer Report for 2018 (Teddy to read, 10 minutes) Report noted
- 20:00 Report on the work of the Search committee for new Secretary of Council, Global Coordinator and Technical Coordinator as of 2020 (Fred Nelson or Sarah Ryder --10 min) Report noted
- 20:10 **Recap of major events that took place since the XIIIth GA in Ethiopia** (Grazia, Emma (on behalf of Dominique), Patricia, Aili, Ghanimat and José, 20 minutes) Report noted

20:30 Communication of decision about **forthcoming General Assembly – Udaipur (Rajasthan, India) 2-3** December 2019; seeking nominations for Secretary of Council, Treasurer and Auditor of Accounts and other Councilors to be elected then—ToRs to be placed online shortly (Teddy, 10 minutes)

20:40- Any other business (Teddy, 10 minutes)